Приключете поръчката през вашия акаунт
Приключи поръчката като нов клиент
Създаване на сметка, има много предимства:
Студеното опушване се извършва при температури под 30°С за дълъг период от време, докато пушекът овкусява месото. Методът е подходящ за опушването на домашни наденици и сирена. Използва се за предварително овкусяване на свински пържоли, телешки стекове и пилешки гърди. По време на студеното опушване, барбекюто не е запалено/включено. След студеното опушване, продуктите се изпичат на грил както обикновено
Уредът за студено опушване Weber е за истински грил майстори, познавачи и фенове на барбекюто. Уредът работи от 8 до 10 часа с едно зареждане. Поставете напълнения уред под основната скара на грила и придайте на храната неповторим опушен аромат. Студеното опушване е особено подходящо за шунка, домашни наденички, колбаси, риба и различни видове сирена. Уредът се използва с фина букова смес за опушване
Характеристики:
• Размери: 21 х 21 х 5 см
• Използва се с фина букова смес
• Прави храната още по-специална
• До 10 часа опушване
Фиксирана доставка от 6.99 лв. Безплатна доставка над 200 лв.
Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.
Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.