Приключете поръчката през вашия акаунт
Приключи поръчката като нов клиент
Създаване на сметка, има много предимства:
Пивък и тежък е януари. И мнооого замезващ. Но само списание "Бон Апети" ще ви припомни, че преди да стигне до стомаха, храната засища очите. Четете и вижте как зимните салати могат да бъдат не само хранително присъствие, но и скулптурно изкуство, достойно както за трапезата ви, така и за изложбените зали на нюйоркския "Метрополитън мюзеум". Създайте си с великолепното въображение, което притежавате, кулинарни радости за небцето и за душата.
A знаете ли какво свързва захарното петле, шоколада и греяната ракия? Ами, онова бяло кристално вещество, което древните индийци започнали да правят от тръстика, а изобретателните немци го изсмуквали от ряпата – захарта. А ако сте диабетик, също си заслужава да разгърнете списание Бон Апети – доста хитринки ще научите за изкуствените подсладители.
Ако в Холивуд не бяха толкова задръстени, отдавна щяха да знаят, че най-земният супермен е българският Супер Любо – актьорът Иван Матев. Гостът на януарския брой на списание "Бон Апети" е точно онзи мъж, с когото бихте искали да споделите и празничната, и всекидневната си трапеза.
Легендата "шотландско уиски"! Алън Грейг не само го произвежда и пие, но и разкрива на страниците на Бон Апети защо то е по-яко от ирландското и защо е мъжкото питие.
От новия брой на „Бон Апети“ ще научите още:
- какво общо имат чорбаджията и чорбата
- как да си направите ледена скулптура в двора
- защо масала е чаят на индийските йоги
- ох, откъде е вкуснотията на паприкованите ребърца
- как изкушенията се обличат в шоколад и... още, още...
Фиксирана доставка от 6.99 лв. Безплатна доставка над 200 лв.
Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.
Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.