Система за готвене на пара Rommelsbacher, електрическа

Код: RO DGS 855
Виж всичко от: ROMMELSBACHER, Германия Rommelsbacher, Германия
Гаранция: 2 години
199,00 лв.
Описание

Характеристики:
• Техн.параметри: 230V - 825 W
• Размери: 30 х 22 х 43,5см
• LCD дисплей
• 6 автоматични програми
• Функция за поддържане на топлина
• Акустичен сигнал за край на програма
• Индивидуално задаване на време чрез 99 мин.таймер
• Контрол на нивото на водата
• Индикация за декалциране
• Бързо генериране на пара
• Резервоар за вода: 1,1 литра
• Съдове за готвене: 3 броя
• Купа за ориз: 1 брой / 1,2 литра
• Материал: Висококачествен пластмасов материал


Гаранция: 2 години

 

Готвенето на пара е изключително полезна и здравословна практика. Най-голямото качество на тази технология е, че при нея храната максимално запазва вкуса, цвета, аромата и формата си, както и хранителните си вещества, което е най-важното.
Съответно можете да ограничите използването на подправки и мазнина до минимум.
Уредът е особено подходящ за приготвяне на пара на картофи и всякакви видове зеленчуци, риба, домашни птици, месо и яйца, но също така и за ориз, кнедли, пудинг, задушени плодове и много други.
Поставете месото, рибата и по-сочните храни на  по долен ред, за да не изтичат соковете им върху другите продукти.
Полезно
На пара може да се приготви почти всеки продукт – месо, риба, морски дарове, зеленчуци, зърнени култури, дори яйца.
За много продукти приготвянето на пара е най-добрият начин за запазване на хранителната им стойност.
Сготвеното на пара месо, например, запазва всичките си витамини. Съдържанието на витамин C в приготвените на пара броколи е 80%, докато при сварените такива, то пада на 40 %.
Примерите за запазването на хранителната стойност на продуктите при приготвянето им на пара са многобройни. При готвенето на пара продуктите се обработват от влажна пара, за разлика от сухата пара във фурната. Влажната пара запазва естествения цвят на продуктите и витамините в тях. Продуктите, които НЕ са подходящи за готвене на пара са: макаронени изделия; бобови култури и някои видове гъби.
Вкусно
Противно на очакването на мнозина, приготвените на пара ястия съвсем не са безвкусни и безароматни. Точно обратното – храната запазва своята уникалност, независимо дали става въпрос на месо, риба, зеленчуци или плодове.
Избирайки си продукти с подчертано добри качества, вие ще имате възможност да се насладите на истинския, натурален вкус, нещо което трудно би могло да се случи, ако храната е изпържена.

Времето за приготвяне на ястие на пара е три пъти по-малко, отколкото при традиционния метод на варене.
Ценете времето и здравето си и започнете да готвите на пара по-често!

Характеристики
Тегло (кг.)
2.200
Марка
Rommelsbacher, Германия
Гаранция
2 години
Доставка

Фиксирана доставка от 6.99 лв. Безплатна доставка над 200 лв.

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още