Приключете поръчката през вашия акаунт
Приключи поръчката като нов клиент
Създаване на сметка, има много предимства:
Форма на острието (Yanagiba-върбово листо) Традиционният японски нож за рязане на филийки. За фино нарязване на риба и месо. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязяне на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязяне. Дължината и формата на острието правят възможен дългият изтеглен разрез.
Информация за острието
Дължина на острието: 24 см
Материал на острието: VG-10 неръждаема стомана
Заточване на острието: Едностранно
Твърдост на острието: 61±1 HRC
Информация за дръжката
Дължина на дръжката: 12,2 см
Материал на дръжката: Дърво Pakka
Серия Shun Pro попълва колекцията на готварските ножове Shun с традиционните едностранно заточени японски форми. Острието е изработено от основния материал на дамаскната серия – стоманата V-Gold-10(61±1 HRC, 1,0 % въглерод, 1,5 % кобалт). Тази серия готварски ножове се предпочита не само от суши готвачите по цял свят, но и от професионалистите в Европа. Едностранно заточеното острие има заоблена шлифовка от незаточената страна. Тя образува въздушна възглавница между продукта и острието и не позволява полепване на продукта по ножа. Дръжката е изработена от финно, ламинирано дърво Pakka и е ергономично оформена, предлага максимален комфорт и контрол при рязане. За най-доброто съхранение на тези ножове се предлагат и дървени калъфи, запазващи острието от повреда.
Фиксирана доставка от 6.99 лв. Безплатна доставка над 200 лв.
Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.
Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.