Приключете поръчката през вашия акаунт
Приключи поръчката като нов клиент
Създаване на сметка, има много предимства:
Предназначение за домашна употреба! Бързо и лесно домашно консервиране с машина за вакуумиране Laica VT3220. Вакуумирането на различните видове храни става за секунди, чрез опаковане в херметически затворени пликове. Перфектният избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано месо. Laica VT3220 вакуумира и запечатва напълно автоматично, чрез натискане на един бутон. Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, защото не се окисляват, и не позволяват развитието на гъбички и бактерии в плика. Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци. С професионалната машина за вакуумиране Laica VT3220 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове. Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 30 см, а максималната дължина на запечатване е неограничена. Това е уред за бързо и лесно консервиране на различните видове храни за секунди, чрез опаковане в херметически затворени пликове и най-високо качество
Спецификации:
• Двойна смукателна помпа, двойна уплътнителна лента
• Регулируема мощност на засмукване (нормална – нежна)
• Тройна настройка на запечатване (сухо – влажно – мокро)
• Поставка за ролки с двупосочен резач
• Удобна заключваща дръжка
• С ръчна функция за деликатни и крехки храни
• Използване с буркани – кутии за вакумиране – купуват се отделно!
• Функция „Бързо мариноване“
• Перфектният избор за запазване на пресни билки, бланширани зеленчуци и мариновано месо, както и за готвене sous vide (су вид). Laica VT3220 вакуумира и запечатва напълно автоматично, чрез натискане на един бутон
Какви са предимствата от професионален уред за вакуумиране VT3220 Laica?
• Вакуумираните храни остават свежи за по-дълго време, защото не се окисляват и не позволяват развитието на гъбички и бактерии в плика
• Храната запазва свежестта си за дълго време и може да се съхранява замразена с месеци
• С професионалната машина за вакуумиране Laica VT3220 ще запазвате за по-дълго време хранителни продукти като риба, месо, зеленчуци и плодове, включително и бързо развалящи се и трошливи хранителни продукти за постигане на професионални резултати в домашни условия
• Машината за вакуумиране може да запечатва гофрирани пликове с максимална ширина до 30 см, а максималната дължина на запечатване е неограничена
• Освен пресни продукти може да вакуумирате и замразени хранителни продукти, така че да ги запазите за по-дълго време при съхранение в камерата на хладилника или фризера
Какво включва комплектът?
• Включени са 2 броя ролки за вакуумиране на хранителни продукти с размер 27,5 см на 600 см
• Характеристики на професионалната машина за вакуумиране Laica VT3220
• Напълно автоматична вакуум машина
• Идеална за месо, риба, зеленчуци и плодове
• Регулиране на вакуумирането със стоп бутон, идеално за чуствителни храни
• Двойно запечатваща лента
• Максимална дължина на вакуумиране: неограничена
• Електонен температурен контрол за перфектно запечатване
• За херметическо опаковане на храна, течности, козметика, лекарства, електроника и др.
• До 8 пъти по-дълъг период на съхранение
Характеристики:
• Компактен дизайн, двойна заварка, регулиране на вакуума: с бутона за спиране регулирате вакуумната сила – идеален за чувствителни стоки, отделна функция за заваряване, електронно наблюдение на температурата
• Ширина на ролката макс. 30 см
• Възможност за вакуумиране на хранителни продукти за съхранение във фризер или нискотемпературно готвене
• Перфектна за вакуумиране на чувствителни хранителни продукти
• Маркуч за вакумиране на кутии (опционално)
• Вграден нож за рязане на ролките за вакумиране на пликове с размери и дължина по желание на клиента
• Двойна вакуум помпа
• Идеален за порция и дълго съхранение на храна или готвене à la sous vide.
• Мощност: 130 W 230 V, 50Hz
• Материал на корпуса: неръждаема стомана
• Размери: 40 x 20 x 12 см
• Тегло: 2,95 кг
ВАЖНО: Супи и ястия могат да се вакуумират след като са били замразени на калъп и се поставят в вакуум пликове и тогава се вакуумира!
Уважаеми клиенти, този модел машина за вакуумиране Laica VT3220 е перфектен избор за вакуумиране на храни, зеленчуци, билки и мариновани меса. Използва се и при вакуумиране на риби, домашни видове меса като суджуци, филета и други. Перфектен избор в съотношение цена и качество. С помоща на уред за вакуумиране на храна се извежда въздуха от пакета с продукти, за да се съхрани свежестта им за дълъг период от време. Уредът за вакуумиране ви позволява обработване и запазване на храни в големи количества, които можете да запечатате и замразите. Запечатването с вакуум на храните намалява количеството кислород в пакета, като по този начин се предотвратява развитието на бактерии, които причиняват развалянето на продукти, като месо, зеленчуци или течности. В допълнение, вакуумирайки различните видове храни, вие ги запазвате от дехидратиране и от изгаряния чрез замразяване, и спестява място за съхранение в хладилници и фризери, тъй-като вакуумираните пакети заемат значително по-малко място. Голямото предимство на машината за вакуумиране е, че можете да я използвате и за запечатване на месо, което ще се маринова, или за комбиниране на продукти за бързи ястия
Гаранция: 2 години
Фиксирана доставка от 6.99 лв. Безплатна доставка над 200 лв.
Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.
Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.