Приключете поръчката през вашия акаунт
Приключи поръчката като нов клиент
Създаване на сметка, има много предимства:
Форма на острието Yanagiba (върбово листо), традиционният японски нож за рязане на фини филийки на риба и месо. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязане на много тънки парченца, специално за суши и сашими. Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязане. Дължината и формата на острието правят възможен дългият изтеглен разрез.
9.5-инчовото острие е направено от високо-въглеродна, неръждаема стомана, която позволява на острието да държи по-остър ръб за по-дълго време. Освен това дръжката е продължение на острието, без снадка, за по-голяма здравина и хигиеничност.
Със своята гама Seki Magoroku Shoso KAI разширява портфолиото си от висококачествени японски готварски ножове с нова серия в изцяло стоманен вид. Shoso съчетава лекота и динамична функционалност с прецизност по елегантен и практичен начин.
Изработени от неръждаема стомана 1K6, с твърдост от 58 (± 1) HRC, кованите остриета се заточват и усъвършенстват с новата прецизна технология. За да се намали съпротивлението на режещия ръб, остриетата се заточват с бавна скорост на шлайфане и завършват с използване на най-новите технологични процеси. В резултат на това остриетата предлагат отлична дълготрайна острота и гарантират високо ниво на функционалност за ежедневна употреба в кухнята.
В комбинация с ергономично оформената дръжка от неръждаема стомана 18-8, теглото на ножовете е леко и идеално балансирано. Благодарение на свойствата на материала симетрично оформената метална дръжка е особено здрава. Непрекъснатият преход между ножа, подложката и дръжката подчертава ясните, динамични линии на ножа и осигурява оптимална хигиена. Дълбоко релефната диамантена шарка върху страните на дръжката осигурява сигурно захващане.
Острието на ножа Shoso се кове от неръждаема стомана 5CR15MoV с твърдост от 56 (±1) HRC, което гарантира високо и равномерно ниво на твърдост, както и дълготрайна издръжливост при рязане. Техният изпъкнал заточен ръб придава на ножовете стабилност - идеален за чист и точен разрез. Матовото покритие подчертава студената елегантност на ножа.
Дръжката с матово покритие, изработена от неръждаема стомана 18-8, е особено здрава и осигурява професионален захват благодарение на симетричната си елипсовидна форма. Интегрираната диамантна шарка осигурява здраво и удобно захващане при рязане. Гладка и без преход, дръжката към острието подчертава ясно дефинираните линии на ножовете.
Произведена в Япония, серията Shoso се състои от различни форми остриета. Те включват два универсални ножа, три ножа на готвача и два Santoku с различни дължини на острието. Освен това има и Santoku с кух край, нож за хляб и нож на китайския готвач.
Характеристики:
• Серия: Seki Magoroku Shoso
• Тип: Нож на главния готвач
• Страна на произход: Япония
• Обща дължина см: 34.4
• Дължина на острието см: 21.0
• Твърдост на стомана (HRC): 58±1
• Дължина на дръжката см: 12.5
• Материал на дръжката: Неръждаема стомана 18-8
• Тегло без опаковката гр: 150 гр
• Съдомиялна машина: Не
• Опаковка: Пластмасова кутия
Фиксирана доставка от 6.99 лв. Безплатна доставка над 200 лв.
Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.
Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.