Приключете поръчката през вашия акаунт
Приключи поръчката като нов клиент
Създаване на сметка, има много предимства:
Традиционният японски нож за рязане на филийки. За фино нарязване на риба и месо. С тясното си дълго острие този нож е пригоден за рязяне на ефирно тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Ножът гарантира красиво и преди всичко гладко рязяне. Дължината и формата на острието правят възможен дългият изтеглен разрез.
Информация за острието:
Дължина: 24 см
Заточване: Едностранно
Форма на острието: Yanagiba (върбово листо)
Информация за дръжката:
Дължина: 13,9 см
Информация за серията
Серията Seki Magoroku Kinju са особено леки в ръката и позволяват прецизно рязане.
Серията Kinju включва четири ножа Kinju с форма на острието Deba и ножове за филетиране с форма на острието Yanagiba, подходящи за използване с дясна ръка.
Серията от традиционните японски кухненски ножове позволява създаването на взискателни, оптимално остри рязове, което се постига чрез прецизна обработка на режещия ръб.
Дръжките на серията Seki Magoroku Kinju се различава по форма и материал. Шестоъгълната дръжка на ножовете Kinju е изработена от ламинирано дърво за по-комфортно усещане при рязане. Дръжката е изключително водоустойчива, благодарение на използването на висококачествено естествено дърво специално обработено.
Фиксирана доставка от 6.99 лв. Безплатна доставка над 200 лв.
Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.
Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.