Приключете поръчката през вашия акаунт
Приключи поръчката като нов клиент
Създаване на сметка, има много предимства:
Характеристики:
• Материал: Висококачествена неръждаема стомана 18/10
• Комплектът съдържа:
Вилици: 6 броя
Купи: 6 броя
Съд: 16 см
Фондю е френска дума, която означава разтопен. Но самият процес на кулинарна обработка на продуктите по този специфичен начин идва от Швейцария. През зимата, когато запасите привършвали, швейцарците имали стар кашкавал, вино и сухари. Те измислили технология, при което сиренето се разтопявало в комбинация с вино и топяли сухари в него.
Днес фондюто е съхранило традиционната рецепта, но има различни разновидности, които се състоят от разнообразни съставки. За приготвянето на фондю е необходим специален съд, в който се разтопяват продуктите и малки вилички с топлоизолиращи дръжки, за да не се опарите.
Шоколадовото фондю е изискан десерт. Необходими са 200 грама шоколад, 100 грама кондензирано мляко, ягоди, праскови, ананас. Освен това – една супена лъжица ликьор или коняк. Разчупете шоколада на парченца и го разтопете в тенджерка. Добавете ликьора и кондензираното мляко. Нарежете на парченца ананаса и прасковите, почистете ягодите от дръжките. Топвайте парченцата в топлия шоколад. Можете да използвате както млечен, така и бял шоколад за приготвянето на сладко фондю. О още по-добре е, ако използвате смес от двата или го разделите на две части и дадете възможност на гостите ви да изберат кой вид шоколад да използват за топването на парченцата плодове. Този десерт е подходящ за всеки семеен празник.
Фиксирана доставка от 6.99 лв. Безплатна доставка над 200 лв.
Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.
Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.