Формиране на кулинарния вкус в Република Корея

Код: 9789540749211
12,00 лв.
Описание
Характеристики
Тегло (кг.)
0.265
Author
Мирослава Забуртова
Publisher
УИ "Св. Климент Охридски"
Година на издаване
2020
Book Size
14x21
Book Pages
208
Cover Type
меки
ISBN
9789540749211
Доставка

Фиксирана доставка от 6.99 лв. Безплатна доставка над 200 лв.

Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти. 

Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.

Разбери повече за начините на доставка

Ревюта
Оценка за продукт
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
Може да харесате още