Приключете поръчката през вашия акаунт
Приключи поръчката като нов клиент
Създаване на сметка, има много предимства:
Комплект от 3 ножа SHOSO AB-5161, AB-5163 и AB-5156
AB-5161 Kai Seki Shoso, 6-инчовият нож, е идеален за приготвяне на храна, която изисква по-детайлна обработка. Белене и прецизното рязане са идеални за острието на този нож поради неговата лека и издръжлива конструкция.
5.75-инчовото острие е направено от високо-въглеродна, неръждаема стомана, която позволява на острието да държи по-остър ръб за по-дълго време. Освен това дръжката е продължение на острието, без снадка, за по-голяма здравина и хигиеничност.
Характеристики:
• Дължина: 25.5 см
• Дължина на дръжката: 10.5 см
• Дължина на острието: 15 см
• Заточване на острието: Двустранно
• Твърдост на острието: 58 (± 1) HRC
• Материал на дръжката: неръждаема стомана 18-8
• Безопасно за съдомиялна: не
• Произход: Япония
AB-5163 Kai Seki Shoso Малък удобен нож. За почистване на месо от мазнини, сухожилия и др. Ножът за изрязване е незаменим кухненски подготвителен нож. За оформяне, белене, рязане, правене на декоративни орнаменти и украсяване на плодове и зеленчуци от всякакъв вид, или дори за нарязване на малки храни като шалот или чесън, малкият размер на ножа ви дава пълен контрол на рязането. Всяка кухня се нуждае от такъв нож, тъй като ще го използвате всеки път, когато готвите.
Характеристики:
• Дължина: 23.3 см
• Дължина на дръжката: 10.5 см
• Дължина на острието: 12 см
• Заточване на острието: Двустранно
• Твърдост на острието: 58 (± 1) HRC
• Материал на дръжката: неръждаема стомана 18-8
• Безопасно за съдомиялна: не
• Произход: Япония
AB-5156 Kai Seki Shoso, 6.5-инчов нож Santoku е сходен с типичния нож на готвача. Добре заоблен и в състояние да се справи с повечето задачи в кухнята. Неговото малко по-късо острие го прави пъргав и ловък нож, който много готвачи са добавили към колекцията си.
6,5-инчовото острие е направено от високо-въглеродна, неръждаема стомана, която позволява на острието да задържи по-остър ръб за по-дълго време. Освен това дръжката е продължение на острието, без снадка, за по-голяма здравина и хигиеничност.
Характеристики:
• Дължина: 30 см
• Дължина на дръжката: 12.5 см
• Дължина на острието: 16.5 см
• Заточване на острието: Двустранно
• Твърдост на острието: 58 (± 1) HRC
• Материал на дръжката: неръждаема стомана 18-8
• Безопасно за съдомиялна: не
• Произход: Япония
Със своята гама Seki Magoroku Shoso KAI разширява портфолиото си от висококачествени японски готварски ножове с нова серия в изцяло стоманен вид. Shoso съчетава лекота и динамична функционалност с прецизност по елегантен и практичен начин.
Изработени от неръждаема стомана 1K6, с твърдост от 58 (± 1) HRC, кованите остриета се заточват и усъвършенстват с новата прецизна технология. За да се намали съпротивлението на режещия ръб, остриетата се заточват с бавна скорост на шлайфане и завършват с използване на най-новите технологични процеси. В резултат на това остриетата предлагат отлична дълготрайна острота и гарантират високо ниво на функционалност за ежедневна употреба в кухнята.
В комбинация с ергономично оформената дръжка от неръждаема стомана 18-8, теглото на ножовете е леко и идеално балансирано. Благодарение на свойствата на материала симетрично оформената метална дръжка е особено здрава. Непрекъснатият преход между ножа, подложката и дръжката подчертава ясните, динамични линии на ножа и осигурява оптимална хигиена. Дълбоко релефната диамантена шарка върху страните на дръжката осигурява сигурно захващане.
Произведена в Япония, серията Shoso се състои от десет различни форми остриета. Те включват два универсални ножа, три ножа на готвача и два Santoku с различни дължини на острието. Освен това има и Santoku с кух край, нож за хляб и нож на китайския готвач.
Фиксирана доставка от 6.99 лв. Безплатна доставка над 200 лв.
Доставките се извършват от куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.
Срокът за доставка на територията на България е до 5 работни дни.